Nieuws

Helden bij strandpaviljoen Dok14

Woensdag 7 augustus 2019

Strandpaviljoen Dok14 uit Cadzand-Bad kwam maar liefst twee keer in het nieuws deze zomer. Het paviljoen is een van de vele horecazaken waar we graag onze gasten naar toe sturen voor een lekker hapje eten. Trots dat we zulke mooie bedrijven hebben! 

Beste strandpaviljoen van Nederland

Het strandpaviljoen is verkozen tot het Beste paviljoen van 2019. Vooral de bediening wordt geroemd: "Vlot, ongehaast, efficiënt en persoonlijk, zelfs tijdens topdrukte." Volgens Stefan van der Stee, organisator van de jaarlijkse verkiezing, kwamen de inspecteurs unaniem enthousiast terug van hun bezoek aan Dok14. Die scoorde goed op inrichting, personeel en de prijs-kwaliteitsverhouding van het eten. Eigenaresse Susan Labijt is blij met de prijs. Dat vooral haar personeel geroemd wordt, doet haar goed. 

Redding

En juist de werknemers kwamen een week later in het nieuws toen ze een Belgische vrouw van de verdrinkingsdood hadden gered. De vrouw nam na het uitgaan een duik in zee op het strand van Groede en raakte in de problemen. Ze ging kopje onder. De werknemers van Dok14 schoten direct in actie en haalden de vrouw uit het water.   

Een taart van de burgemeester

Voor burgemeester Marga Vermue van onze gemeente Sluis alle reden om de redders in het zonnetje te zetten. ”Zij zijn een voorbeeld van alerte, waakzame en hulpvaardige jongeren die er staan als het nodig is.” Als klein gebaar overhandigde de burgemeester een taart, ook voor hun collega’s van strandpaviljoen Dok 14. 


Prachtig nieuws! Het doet de naam #hetmooistestrandoploopstand nog meer eer aan! 

Foto: burgemeester Marga Vermue


Delen via: Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail