Zorg

Beste gasten,

Heeft U hulp nodig of een familielid die hulp nodig heeft? Wij hebben voor diegene die het nodig hebben diverse mogelijkheden om U te helpen om een zorgeloze vakantie te beleven. We hebben krukken, een rollator, een rolstoel en zelfs een scootmobiel in de verhuur. Mocht dit alles nog niet voldoende zijn dan kunnen we er ook voor zorgen dat U hulp krijgt in de huishouding of verzorging van U of uw familielid tijdens uw vakantie in een vakantiewoning bij Rivageverhuur in Nieuwvliet, Breskens of Groede.

Wist U dat de meeste van de vakantiewoningen die we verhuren beschikken over een badkamer en slaapkamer op de begane grond.

De rolstoel en krukken spreken voor zich, de scootmobiel geef ik graag extra uitleg over.
Deze scootmobiel biedt u optimaal rijplezier voor buiten. Deze vaste scootmobiel heeft een topsnelheid van 17 km/u, waardoor hij ideaal is om samen met een fietser mee op stap te gaan. De scootmobiel beschikt over luxe vering, een luxe stoel en een verstelbare stuurkolom die u het nodige zit- en rijcomfort bieden. Deze scootmobiel wordt ook wel de Rolls Royce onder de scootmobielen genoemd. De actieradius van plusminus 50 km, de hoge topsnelheid en groot draagvermogen maakt van deze scootmobiel een echte toerscootmobiel.
Actieradius 30 km
Topsnelheid 17 km/uur
Lengte 139 cm
Breedte 63 cm
Max belasting 100 kg
Goede vering
Draaicirkel 232 cmHuur scootmobiel huurders Rivageverhuur 30 euro per dag en 150 euro per week.

Delen via: Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+ Delen via e-mail