Landgoed de Lente

Landgoed De Lente is een plaatje om te zien en fijn om je vakantie in door te brengen. Voor zowel een weekendje weg met vrienden of familie of een heerlijke uitrustvakantie is Landgoed De Lente de ideale bestemming voor een vakantie in eigen land. 
 

Vakantie in Breskens

Het vakantiepark bevindt zich in Breskens, op fietsafstand van de Zeeuwse stranden. De vakantiewoning is een ideaal verblijf voor wie op zoek is naar een rustige omgeving en dicht bij de Zeeuwse kust wil zijn. Breskens is populair bij families vanwege de kindvriendelijke, brede stranden. Tijdens warme dagen kun je heerlijk zwemmen in de zee. Binnen een straal van 10 kilometer vind je een breed aanbod van winkels, supermarkten, restaurants en dagattracties. Steden als Gent, Brugge en Knokke zijn binnen een uur bereikbaar, ideaal voor een dagje uit!

Kortom, Landgoed de Lente in Breskens is een fantastische vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur, geschiedenis en ontspanning. Met zijn prachtige omgeving, rijke geschiedenis en comfortabele accommodaties, zul je hier zeker een onvergetelijke vakantie beleven.

Bekijk al onze locaties