Carnaval

Maanden van tevoren zijn lokale bewoners al druk bezig met het bouwen en versieren van de prachtige carnavalswagens. In Zeeuws-Vlaanderen gaan diverse dorpen weer los tijdens Carnaval. 

Alaaf! 

Maanden van tevoren zijn lokale bewoners al druk bezig met het bouwen en versieren van de prachtige carnavalswagens. In Zeeuws-Vlaanderen gaan diverse dorpen weer los tijdens Carnaval. Even weg van de rust en ruimte op onze parken? Zoek het vertier tijdens carnaval dan even op en kijk je ogen uit tijdens de stoet!

Tips in de omgeving:

Carnavalsoptocht in Aardenburg

De leutigste optocht van Zeeuws-Vlaanderen met deelname van 20 wagens, diverse loopgroepen en individuelen. In totaal lopen er meer dan 1000 personen mee in deze optocht. De Kaai in Aardenburg is het centrale punt van de optocht, waar het publiek vaak enkele rijen dik staat

Locatie: Aardenburg

Datum: 10 februari 2024, 14:00 uur

Meer informatie: https://www.nachtuuln.nl/

 

Carnavalsoptocht in Knokke-Heist

Heist is dé plek in Knokke-Heist waar carnaval echt losbarst! Het bruist er van de energie met tal van feestelijke evenementen en gezellige tentjes, wat ervoor zorgt dat het gemaskerde feest echt knotsgek wordt. Denk aan carnavalsoptochten, vrolijke muziek, en leuke eetkraampjes die de straten vullen met plezier en gezelligheid.

Locatie: Centrum Heist, Knokkestraat 22

Datum: 11 februari 2024, 14:30 uur 

Verlichte avondstoet: dinsdag 13 februari 2024, 19:00 uur

Meer informatie: klik hier