Paaseierenzoektocht in Nieuwvliet 31 maart

Op zondag 31 maart om 12.00 uur wordt iedereen uitgenodigd om gezellig te komen lunchen en deel te nemen aan een spannende Paaseierenzoektocht bij Restaurant De 5 Weeghen.

Op zondag 31 maart om 12.00 uur wordt iedereen uitgenodigd om gezellig te komen lunchen en deel te nemen aan een spannende Paaseierenzoektocht bij Restaurant De 5 Weeghen. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer, kunnen de kinderen zich vermaken met het zoeken naar paaseieren. Maar wacht, er is meer! Ze kunnen ook meedoen aan een kleurwedstrijd en kans maken op leuke prijzen. Het belooft een fantastische dag vol plezier en verrassingen te worden. Vergeet niet van tevoren te reserveren via 0117-371290 of info@de5weeghen.nl om jouw plekje te verzekeren.

 

Organisatie:

Naam: Paaseierenzoektocht

Organisatie: Restaurant de 5 Weeghen

Telefoonnummer: 0117371290

E-mailadres: info@de5weeghen.nl

Website: www.de5weeghen.nl/

 

Jouw perfecte paasvakantie

Klaar om jouw perfecte paasvakantie te boeken? Wacht niet langer! Ga nu naar onze boekingspagina en reserveer jouw droomverblijf aan de prachtige kust van Zeeuws-Vlaanderen. Verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Wees er snel bij, want onze bungalows vullen zich snel tijdens deze populaire periode.