Crox Houcke 28

Vraagprijs: € 490.000,00

Deze prachtige vakantiewoning staat op een kleinschalig vakantiepark in Nieuwvliet bad op loopafstand van het strand. Deze woning wordt U aangeboden inc inventaris en de woning staat op eigen grond.

Het park Le Rivage

Op het park met 80 huizen wordt ongeveer de helft verhuurd. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat het park zelfs in de zomer niet overbevolkt aanvoelt

Kinderen kunnen er op straat spelen, auto’s rijden niet hard, en de straat is doodlopend dus niet interessant voor doorgaand verkeer. U beslist zelf of U wel of niet verhuurd. De CVE Le Rivage UA, zorgt voor onderhoud van openbaar groen en voldoende afvalverwerking van huisvuil. 

 

Aan het begin van het park bevindt zich nog een extra parkeerplaats met laadpalen voor elektrische auto’s. Op het park bevindt zich “Restaurant de Zeeuwse Kust”. Ze serveren heerlijke gerechten gemaakt met zoveel mogelijk lokale producten.

Indeling 

Begane grond met inkom in een hal, met aansluitend een slaapkamer, ruime badkamer en een gastentoilet. Via de woonkamer komt U in het eetgedeelte en de keuken, vanuit de keuken betreedt U de bijkeuken. Via de schuifpui in de woonkamer komt U in de ruime tuin met veel privacy. De tuin is omheind en op het terras is het heerlijk uit de wind vertoeven met een glazen windscherm. De achtertuin is voorzien van een houten berging.

De woning is aan de zijkant voorzien van een overkapping over de voordeur die doorloopt in een grote berging met gemetselde geïsoleerde spouwmuur.

Op de eerste verdieping is de tweede badkamer met toilet en 3 slaapkamers.

Isolatie

De woning is voorzien van zonnepanelen, dubbelle beglazing, 7 cm steenwol spouwisolatie en 7 cm pir dakisolatie.

Vakantiewoning te koop in Nieuwvliet

Dit ruime vakantiehuis bevindt zich in Nieuwvliet, op loopafstand van het strand. De vakantiewoning is een ideaal verblijf voor wie op zoek is naar een rustige omgeving en dicht bij de kust wil zijn. Nieuwvliet is populair bij families vanwege de kindvriendelijke, brede stranden. Tijdens warme dagen kun je heerlijk zwemmen in zee. Binnen een straal van 10 kilometer vind je een breed aanbod van winkels, supermarkten, restaurants en dagattracties. Steden als Gent, Brugge en Knokke zijn binnen een uur bereikbaar, ideaal voor een dagje uit.